sobota 27. října 2012

L-A Photo - fotografické služby v Českých Budějovicích a Jižních Čechách a ručně vyráběná fotoalba

Tímto krátkým článek bych Vám chtěl představit svou pracovní tvář.

Před pár lety jsem dokončil obor fotograf v Českých Budějovicích. Rozhodl jsem se, že se budu věnovat tomuto oboru na profesionální úrovni a začal sbírat zkušenosti. Brzy se ke mne připojila slečna Alena, která je zároveň i mou drahou polovičkou.

Na jaře tohoto roku jsme se rozhodli do toho pustit naplno. Spustili jsme vlastní webové stránky a založili firmičku jménem L-A Photo. Chtěli jsme jednoduchý, relativně snadno zapamatovatelný název a mimo jiné "el-ej foto" zní docela pěkně :-).
Orientujeme se na celou škálu druhů fotografování. Od focení portrétů - miminka, páry, jednotlivci, akty nebo třeba rodinné foto, což fotografuje hlavně Alena, přes produktovou fotografii, která je naopak můj oblíbený obor až po reportážní foto - svatby a maturitní plesy, kde naplno spolupracujeme. Mimo jiné také pracujeme na své vlastní tvorbě.

Alena také dělá jednu poměrně ojedinělou věc v České Republice a tím jsou ručně vyráběná fotoalba. Nejdříve to začalo předěláváním klasických fotoalb s kapsičkami a aktuálně děláme alba s japonskou vazbou, která jsou celá vyráběna u nás. Od rozřezání materiálu na desky, přes potažení plátnem/scrapbookovým papírem, až po konečné svázání. Fotoalbum je možno vyrobit přesně na přání zákazníka - velikost, počet listů, výběr potahového materiálů, možnost natištění jména/data/textu. Také se musím pochlubit, že jako jediní v České Republice máme k dispozici mačkané bílokrémové plátno, které je velice žádané.

Pokud by jste měli zájem buď o album, nebo jakékoli fotografování, neváhejte nás kontaktovat na emailu, nebo telefonním čísle uvedeném na našich stránkách www.L-Aphoto.eu. Lze se dohodnout na čemkoli, stačí se zeptat :). Pro čtenáře mého blogu nabízím slevu 10% na fotografické balíčky (kód pro slevu - poterienkofoto) a 5% na ručně vyráběné fotoalbum (kód pro slevu - poterienkoalbum).

Žádné komentáře:

Okomentovat